Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sesong kick-off Downhill Skateboard 2021

June 5 @ 12:00 - 15:00

Free
Hei godtfolk!
Vi har vært så heldige å få midler fra Sparebankstiftelsen DnB til radioer, actionkameraer, og diverse til bruk i sesongene 2021 og 2022. Prosjektet vi har fått midler til er et samarbeidsprosjekt mellom DHSK og Oslo Sidelengs for å opprettholde og utvikle downhill skateboard aktivitet og rekruttere nye til idretten (“Fart, spenning og mestring på skateboard”).
I denne sammenheng ønsker vi å invitere til et mer “offisielt” sesong kick-off arrangement i rulleskiløypa i Holmenkollen lørdag 05.juni fra kl.12-15.
Målet med økten er å kunne filme og ta bilder av aktivitet på longboard som vi kan bruke til en takkevideo til Sparebankstiftelsen DnB (husk beskyttelsesutstyr), samt til promo for klubbene i ulike kanaler. Vi ønsker å vise mestring på brett, at vi har det gøy, det er sosialt og inkluderende.
Håper dere har mulighet til å delta på hele eller deler av økten.
NB! Grunnet smittevernshensyn, er det begrensninger på hvor mange deltakere vi kan ha totalt sett på et slikt arrangement. Begrensningen er spesielt streng i Oslo. Foreløpig gjelder minst 1 m avstand og maks 20 pers opp til 20 år, og maks 10 pers pluss arrangør for kun voksne. Dette kan selvfølgelig endre seg innen den 05.juni. Dersom arrangementet fyller seg opp, kan vi heller bytte ut deltakere i gruppen ila økten, slik at flere får mulighet til å delta

Details

Date:
June 5
Time:
12:00 - 15:00
Cost:
Free
Event Category:
Event Tags:
, , ,

Organizer

DHSK / OSB

Venue

Holmenkollen
Kongeveien
Oslo, Viken Norway
+ Google Map