Vårnyheter, Ekstremsportveko, medlemskap, Sparebankstiftelsen

Etter en lang tid med Covid-19 nedstenging, ser det ut som vi går mot lysere tider.

Det er ikke mye som er spikret ennå, men det jobbes med flere events som vi håper vi kan få gjennomfort.
Pr. idag så er det bekreftet at at Ekstremsportveko på Voss skal gjennomføres med race, freerides og Team Bonanza!

Meld dere på her for race: https://ekstremsportveko.com/sports/longboarding/dhsk-norwegian-cup?fbclid=IwAR0Cq59OWzxR7rJuy7x9EVtRNdYFTZu1RSMBF1xqBDFAgFt7j4ENCxLzqqw

og her for Veko Team Bonanza: https://ekstremsportveko.com/sports/longboarding/dhsk-norwegian-cup?fbclid=IwAR0Cq59OWzxR7rJuy7x9EVtRNdYFTZu1RSMBF1xqBDFAgFt7j4ENCxLzqqw

DHSK medlemskap er også igang for 2021 og er satt ned til kr 100,- Følg linken og registre. Man kan betalte med Vipps eller kort på slutten av registreringen. Ikke nøl med å si fra om man trenger hjelp til gjennomføre registreringen. https://medlemskap.nif.no/925010

Carina Rogers som sitter i DHSK styret har gjort en kjempejobb med å skaffe midler til DHSK gjennom Sparebankstiftelsen. Vi få nå mulighet til å skaffe Walkietalkies (radio kommunikasjon) Gopro’s, nye flagg og bannere osv. Det er muligheter å skaffe mere midler da vi er nå under Brettforbundet som er en del av NIF, men vi er avhengige av å ha en viss medlemsmasse.

P.g.a Covid-19 ble det ikke avholdt Downhill Skate Awards for sesongen 2019 og de som kom top 3 i både NM og Norgescup har ikke fått sine priser. Disse priser er nå under produksjon og vi skal dele ut til de respektive en kveld på Ekstremsport Veko. Selve rankingen for 2019 skal legges ut også.

Årsmøte i DHSK. Det skal søkes om utsettelse av dette slik at denne også avholdes på Voss. Hvis du ønsker å bidra som styremedlem, si fra! Det er altid hyggelig med nye unge personer som representerer dagens dh skatere.

Jeg (Cedric) beklager på det sterkeste manglende oppdateringer og driv under pandamien. Jeg har sittet som Styreleder i NDSF/DHSK siden 2010 da vi startet opp. Det er altfor lang tid og motivasjonen fikk en bra knekk under Covid-19. Heldigvis har vi et bra styret og ser mot bedre tider.

Skate safe!