Longboardskole i Bergen

Vi nærmer oss mai og det er på tide å komme igang med longboard skole i Munkebotn igjen!

For de som ikke fikk det med seg i fjor er greia sånn: Jeg, stiller meg tilgjengelig som instruktør hver tirsdag kl 19.00 i Munkebotn så lenge været tillater det. I tillegg håper jeg flere av Bergens erfarne downhill skatere kommer og deler sin kunnskap. Jeg satser på å komme igang med sesongens første økt tirsdag 4. mai. Per nå må alle komme med sitt eget utstyr. I tillegg til brett er hjelm og slidehansker er påbudt, og kne og albuebeskyttelse er sterkt anbefalt. Når korona tiltakene etterhvert lettes håper jeg at vi på et senere tidspunkt også vil kunne tilby utlån av noe utstyr.

Einar Kvam

Sjekk ut BLC – Bergen Longboard Community på Facebook
https://www.facebook.com/groups/387859217932539