Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Barmen downhill challenge 2018

26.05.2018

Jallaskateteam inviterer til Barmen Downhill Challenge 2018! Barmen-bakken er heftig med tekniske svinger og høye hastigheter. Men nybegynnere klarer også å komme seg ned uten problemer.

Barmen er en liten øy på utsiden av Risør sentrum og er lett tilgjengelig via buss eller bil (ca 3 timer unna Oslo).

Det er overnattingsmuligheter (hotell, pensjonat osv) i Risør, men vi jobber også med å skaffe plasser til telt. Dette kommer det mere informasjon om etterhvert.

Dette blir et supert arrangement og vi får forhåpentligvis vist lille Risør litt av longboardmiljøet i Norge! Vi håper at så mange som mulig vil komme, så vi både får samlet longboarderne i Norge og folk f

år skatet en bakke som er helt ny for de aller fleste! Vi i Jalla-skateteam håper på en oppsving i longboardsporten igjen, og dette arrangementet vil forhåpentligvis hjelpe til med det!!

Hilsen alle oss i Jalla-skateteam.

Har du spørsmål eller lurer på noe annet skriv enten på arrangementsiden eller send pm til: @Sindre Kjæreng @Gustav Sigmundstad @Ketil Thorvaldsen

Vi leter også etter sponsorer til arrangementet! Mail jallaskate@gmail.com for busniess

Dette er bare foreløpig informasjon og det er fortsatt mye som må ordnes! Har du erfaring med arrangering eller har noe annet du føler du kan hjelpe til med? Så meld gjerne ifra!

MER INFO KOMMER

Details

Date:
26.05.2018
Event Category:
Event Tags:
, ,
https://www.facebook.com/events/438973996537059/

Organizer

Jallaskate

Venue

Jallaskate
Barmen
Risør, Norway
+ Google Map