Candy Dungan skadet – Oppdatert


Kära fartsdemoner, som ni vet kan saker i vår sport/aktivitet förändras på 1 sec. Tyvärr gjorde de det for min vän Candy igår. Hon traff ett autovern med ryggen först och även om hun använde ryggplate så fick det väldigt dåliga konsekvenser. Hon ska opereras och det kommer gå på en saftig sjukhusräkning. Jag vill inte att hon ska behöva stressa över den biten när hon ska fokusera på att läka. Candy är en stor inspiration till skate miljön och var påväg till toppen i Världscupen. Hon är en av dem känner som jobbar hårdast för att kunna få skatea och konkurrera. Så hvis ni ska köpa kaffe idag, spar den kaffen och donera gärna dem pengarna här. Ta vara på er när ni skatear den här säsongen, använd skydd!

Lorenza.

https://www.gofundme.com/candy-dungan-medical-fund?member=41802

Image may contain: one or more people

March 30th Update: Surgery went absolutely amazing, the alignment is perfect! She was dubbed the “overachiever” by all the doctors yesterday for sitting up in a chair just hours after surgery! She is already regaining some feeling along her hips and has even made a toe flinch with high concentration! She will start PT here at UCHealth in Colorado Springs until a space opens up at Craig Rehab Center in Denver(one of the best spinal rehab centers in the nation!) Candy is in good spirits and we have high hopes for recovery! Thank you to everyone for everything, your support has meant the world to both Candy and I.