2009 Updates

UPDATES!!!!!!!!!!!!!!

Nå som det nærmer seg en avslutning på året som har vært så trengs det til en liten oppsummering og oppdatering over hva som har skjedd siden sist.

2009 har for oss DH skatere vært en utrolig sesong. Alt fra mikaels 93,3 km/t ned skyggen, til Alex, Jarle og Torbjørns utrolig gode prestasjoner under IGSA World Cup Championship i Bathurst. Vi ønsker selvfølgelig Alex god bedring med beinet, og ser frem til at han kommer tilbake til Norge sammen med Torbjørn. Alt i alt så er det godt å se at norske kjørere setter sine spor internasjonalt, og vi ser frem til den økte internasjonale aktiviteten fra norske kjørere i årene som kommer.

Vi vil også gratulere Mischo Erban som IGSA World Cup Winner! Han har kjørt helt rått i år og fortjener virkelig den tittelen.

For å komme litt tilbake til Norge og forbundet så er det en rekke ting som har skjedd. Først vil jeg gjerne ønske Mikko Aijala velkommen som NDSF vestlands representant. Mikko har vært aktiv i DH miljøet de siste årene, og blir uten tvil en viktig ressurs for utviklingen av NDSF.

Vi har også fått bli en del av GoPro sittt affiliate programme, hvis du lurer på noe mer om dette så ligger det en artikkel som beskriver dette under nyheter.

En av de tingene vi jobber mye med å få på plass er noen kule NDSF t-shirts og patches til å lime på dine leathers. T-shirtsa kommer til å være hvite med NDSF logoen på brystet, og så en rygg design som er under construction. Vi er allerede i kontakt med en rekke forskjellige leverandører, så det eneste som mangler er en kul rygg design. Bare å sende inn forslag ; )

Det vil være perioder hvor siden ikke er oppdatert. Da jobber vi med f.eks. arrangørhåndboken, t-shirts, patches, sammarbeidspartnere osv. Så selv om det noen ganger vil være perioder hvor siden virker ”død”, så må dere vite at vi jobber med NDSF daglig.

2010 sesongen ser ut til å bli tidenes sesong for norske downhill skatere. NDSF har for tiden fått 5 medlemmer. Vi er klar over at det er noen måneder til sesongstart. Men for å kunne ha noen NorgesCup, NDSF t-shirt, patches osv. Så trenger vi flere medlemmer enn 5. Så hvis dere har intensjoner om å bli medlem, gjør det NÅ! Ingen medlemmer ingen NDSF, it’s that simple!!!!!!!!!

Da ønsker jeg bare alle der ute en God Jul og Godt nyttår fra oss i NDSF.