Info til utøvere på longboard ekstremsportveko

Hei
Takk for at du har registrert deg til longboardkonkurranse under ekstremsportveko!Her kommer en del viktig info det er lurt å sette seg inn i.
Alle utøvere må ha Athlete extreme pass/Junior extreme pass for å kunne delta. Passet er synlig bevis på at man har signert ansvarserklæring også. All uthenting av pass skjer ved akkrediteringen v/Scandic. gjør dette så snart dere kommer til Voss så det er i orden til dere kommer i bakken. Åpningstider på Scandic er frå kl 10-21 kvar dag.
Det vil være kveldsprogram på 3 ulike lokasjoner. De vil variere noe i programmet på de ulike lokasjonene men alle har denne faste strukturen:

17.00-19.30: After sports chill out time with DJ
19.30-20.30: Prize ceremony
20.30-21.00: LIVE STUDIO EKSTREMSPORTVEKO
21.00-21.30: Todays Video
21.30-24.00: Live Music


HANGURSTOPPEN OG FALLSKJERMKLUBBEN(GRATIS INNGANG FOR DEI MED EKSTREMPASS, krever ingen BOOKING)De som har kjøpt utøverpass har gratis inngang til ettermiddag/kveldsprogram på fallskjermklubben og Hangurstoppen. MERK! For alle som ikke har kjøpt gondol billett, blir tur opp ved gondolen en ekstra kostnad.

INFO ANGÅENDE AFTER SPORTS PROGRAM SCANDIC (BILLETT MÅ KJØPES)Her må alle kjøpe billett på like vilkår (uavhengig av om man har Ekstrempass eller ikke). I praksis vil det si at du og alle som har ekstrempass (utøvere) KUN må kjøpe billett på Scandic om du ønsker det. Scandic er den plassen der det kjem til å bli konserter daglig på to scener.
Premieutdeling vil skje på Scandic 19.30 kvar dag. For de som ikke har kjøpt billett til kvelden, vil det være en vakt ved inngang som følger premievinnere opp til scenen. Premieutdelingen blir streamet live på fallskjermklubben/hangurstoppen.

Bruk nettsiden ekstremsportveko.com og appen til veko for å holde deg oppdatert!
I Skjervet må alle ta med egen mat og drikke. Vi har noe ekstra vann for de som trenger, men kjekt om dere har egne flasker dere kan fylle på.
Tidspunkt dere må forholde dere til:

Tirsdag 29. juni
19.00 Løpermøte. Oppmøtested for dette blir annonsert når ting nærmer seg.
På løpermøte vil det bli en gjennomgang av programmet og konkurranseregler. Her vil du også få utdelt startnummer.

Onsdag 30. juni
09.30 Trening/freerides. Oppmøte i Skjervet. Det går også buss fra campen kl 09.00

Torsdag 1. juli
09.30 Trening/freerides. Oppmøte i Skjervet. Buss fra campen 09.0012.00 DHSK Norges Cup
Det vil bli mulighet for freerides etter hvert heat.

Fredag 2. juli
10.30 Trening/freerides. Oppmøte i Skjervet. Buss fra campen 10.00
13.00 Team Bonanza og luge konkurranse.19.00 Grilling hos Roy Helge i bunn av Skjervet

Jeg og Narmin gleder oss til å se dere igjen