Hvorfor medlemskap?

Foto: Mina NM

Medlemskaps registrering i NDSF er igang. Vi ønsker så mange som mulig å være medlem. Det koster kun kr 200 i året og gi rett til deltagelse i både NM og Norgescupen. Det lille vi får inn går til til å holde Downhill Skateboard Awards hver år, støtte til arrangører slik at det faktisk blir konkuranser og events. Noe av pengene går til innkjøp av utstyr som f.eks. sperrbånd, flagg, koster etc og litt til daglig drift som websiden og avgift til Brønøysundregistrene.  Når det er sagt, er ikke pengene som er viktig, men å se at det er mange som blir medlemmer. Da er det hyggelig å bruke tiden sin på å holde det hele igang. Tror meg, det går mange dugnads timer fra alle i styret til å oppdatere informasjon, snakke med arrangører, politiet, Rødekors, IDF, arragere Awards og skaffe premiene. Listen er lang med arbeidsoppgaver som den vanlig downhillskateren ikke ser.
Husk også, som medlem har du mulighet til å søke fri fra skole til å delta på konkuranser og andre downhill events (trening)
Gå til https://ndsf.no/?page_id=987  og registrere deg nå, du kan også betale med Vipps.

Det som blir medlemmer innen 15. april er med i trekning av et Veko pass verdt kr 2200,-