Nyheter våren 2017- Årsmøte – XBoard – Medlemskap

Da er det rett før sesongen kommer igang etter en lang vinter.
Her er litt informasjon om det som skjer videre.

Onsdag 5. april – NDSF Årsmøte. Holdes i møterom 2. etg i Oslo Skatehall. https://www.facebook.com/events/757475141096062/
Vil du bidra med å sitte i styret eller hjelpe til på et eller annen måte? Send en epost til cedric@ndsf.no
Det er ikke mye man må gjøre, men man bør ha tilgang til Facebook, være kjent i Google Docs. Man må ikke være fra Oslo, det er ønskelig med personer fra andre stedet i landet også. Vi skal kjøre mere på  Skype/Hangouts i styret fremover.
Vi håper at mange kommer og vi kan ha en positiv diskusjon om sesongen foran oss.


Lørdag 22 april er datoen for første downhill race for sesongen, nemlig XBoard.  Stedet er Volda. Les alt du trenger å vite her http://ndsf.no/?page_id=641&event=116 
Husk at det er mere en selve racet, men en road-trip med gode venner og det blir freeride på fredagen et eller annet sted rundt Volda. Det er 1 måned igjen, så begynn å planlegge årets først skate-tur!

Image may contain: outdoor

Sondre Braa under XBoard – Foto: Peter Andersson

Image may contain: road, mountain, outdoor and nature

Fredag freeride. Noen tok turen til Hoddevik – Foto Peter Andersson


Medlemskaps registrering i NDSF er igang. Vi ønsker så mange som mulig å være medlem. Det koster kun kr 200 i året og gi rett til deltagelse i både NM og Norgescupen. Det lille vi får inn går til til å holde Downhill Skateboard Awards hver år, støtte til arrangører slik at det faktisk blir konkuranser. Noe av pengene går til inkjøp av utstyr som f.eks. sperrbånd, flagg og litt til daglig drift som websiden og avgift til Brønøysundregistrene.  Når det er sagt, er ikke pengene som er viktig, men å ser at det er mange som blir medlemmer. Da er det hyggelig å bruke tiden sin på å holde det hele igang. Tror meg, det går mange dugnads timer fra alle i styret til å oppdater informasjon, snakke med arrangører, politiet, Rødekors, IDF, arragere Awards og skaffe premiene. Listen er lang med arbeidsoppgaver som den vanlig downhillskateren ikke ser.
Husk også, som medlem har du mulighet til å søke fri fra skole til å delta på konkuranser og andre downhill events (trening)
Gå til http://ndsf.no/?page_id=987  og registrere deg nå, du kan også betale med Vipps.


Under Downhill skateboard Awards iår ble det ikke noe av “Årets Foto” eller “Årets Video” Dette er på programmet igjen så begynn å knipse eller filme.
Det juryen ser etter er “stemning” Fang gode øyblikk, ikke nødvendig det råeste bilde eller film, men noe som fanger glede innen miljøet. Se videon til Lorenza fra 2 år siden for insprirasjon.


Noe som også er på programmet igjen for 2017 er KONGEN PÅ HAUGEN! Dato er lørdag 20 mai på St. Hanshaugen.
Det vil igjen blir 2 klasser, Open og Rookie. Rookie klassen er for de som har ikke kjørt konkuranse før. Viktig med rekrutering. Får vi nok damer med så blir det selfølgelig egen dameklasse. I Open vil det tildes Norgescup poeng (lavere poengskala) Blir det flere små konkuranser, så kanskje oppstår Divine Freeride cupen igjen. Det går rykter om Beitostølen til høsten..

Vi sees i bakken……