Syltetøy 3 & Kongen på Haugen

Det ble kjørt både en Syltetøy race og den legendariske Kongen på Haugen siste helg i mai.

Fra arrangøren Ali:
“Vi kjørte Syltetøy race for første gang på rulleskiløypa på Holmenkollen. Dette er den tredje Syltetøy i historien, men første gang at det kjøres Head 2 Head for poeng med Slidejam som bonus på slutten.
Vi hadde 26 deltagere som alle betalte 50kr hver. Hver deltager fikk sitt navn i en lapp som ble trukket ut fra en Riviera-caps. Heatene ble kjørt kun noen sekunder etter at de ble trukket ut, som gjorde at deltagerne ikke fikk gruet seg lenge nok til sitt heat før de var ute i løypa. Dette skapte en god og avslappet stemning, spesielt for de uten mye race-erfaring fordi alle kjørte mot alle og de fikk teste sine egne grenser på et sted godt tilegnet nybegynnere.
Poengfordeling var enkel og heatoppsettet krevde 3 minutters oppsett før hver runde. De som vant sitt heat kjørte mot andre vinnere, mens de som tapte kjørte mot andre som også tapte. På den måte fikk vinnerne av taperne prøve seg igjen mot vinnerne senere. Med andre så var man aldri ute av racet og alle fikk kjøre like mye. På den måten kunne man samle poeng hele veien.
Etter endt race som Henning Patricksson vant etter litt kniving med Johannes Aalholm, så kjørte vi en Slidejam hvor deltagerne kunne vinne tilbake pengene som de betalte i starten. Henning Stakk av med resten av potten på 900kr. 
Neste syltetøy vil bli annonsert på Board Ranch sin facebookside”.

Resultater:
1 Henning Patricksson 14
2 Johannes Aalholm 13
3 Ali Nas 12
4 Jon Dalstrand 10
5 Magne Ørvik 9
6 Jørund Bratset 8
7 Sebastian Strand 5
7 Oddgeir Tjelstad 5
7 Hilmar Iversen 5
7 Even Strand 5
8 Charlie Coclman 4
8 Sebastian Hoholm 4
9 Christoffer Nikolaisen 3
9 Hans Kristian Henriksen 3
9 Kristoffer Pedersen 3
10 Peter Andersseon 2
10 Sondre Høydal 2
10 Jon Erik Tengesdal 2
10 Niklas Molander 2
10 Lorenza Walker 2
11 Kirsti Henriksen 1
11 Lars Mikalsen 1
11 Joel Hoholm 1
11 Henry Chan 1
11 Christian Bårnes 1
11 Thomas Karl

Board Ranch Syltetøy 2014 – slides from Peter Andersson on Vimeo.

 

Kongen på Haugen

På lørdag var det duket for KPH atter en gang. Rundt 35 deltakere fra alle nivåer og fra hele landet deltok. Lorenza Walker var den  eneste i dameklassen. Etter litt trening, var det å kjøre på tid. Igjen tok Adrian Jancey beste tid.  2 mans heats ble kjørt og det viste seg at nivået er høyt hvor flere  av kjørerne tar rene linjer rett ned uten noe drifting! Tilslutt var det Alex og Ali Nas som sto på toppen. Alex puhset ut hardt og hold ledelsen hele veien med Ali rett bak.

1. Alex Hørthe
2. Ali Nas
3. Adrian Jancey
(Hele resultatlisten kommer)

kongen

Alex, Kongen!

Dette var en av det beste arrangerte KPH gjennom tidene!
Laidback stemning og et godt sikret løype. Håper at mange som ikke deltok iår finner tilbake i 2015!